Orifarm – Healthy days

Orifarm – Healthy days

Vi på Orifarm arbetar för att ge så många människor som möjligt ett friskt liv. Utan friska dagar, inga bra dagar.  

Orifarm Healthcare 

Vi på Orifarm arbetar för att ge så många människor som möjligt ett friskt liv. Orifarm grundades 1994 av Birgitte och Hans Bøgh-Sørensen. Vi gör högkvalitativ sjukvård tillgänglig för alla till överkomliga priser, alltid med starkt fokus på orsakerna till företagets existens. Utan friska dagar, inga bra dagar.  

Orifarm är idag ett mycket framgångsrikt internationellt läkemedelsföretag, med en ständig strävan mot att bli bäst på att göra sjukvården till en bättre affär.  

För vår Healthcare-enhet innebär det att vi erbjuder högkvalitativa produkter och etablerade varumärken inom subventionerade receptbelagda produkter, samt inom generika, vitaminer och receptfria produkter. Vi har blivit en ledande leverantör inom flera av dessa områden och vi fortsätter att växa eftersom vi gör verklig skillnad för våra intressenter.  

Oavsett om det sker genom organisk tillväxt, förvärv eller genom win-win-samarbeten fortsätter vi att leta efter nya möjligheter att expandera till nya marknader och utöka vårt produktsortiment. Vår mission är att tillsammans med vår Health Access-enhet för tillgång till läkemedel utmana marknaden och göra högkvalitativ och prisvärd hälso- och sjukvård tillgänglig för alla. 

Orifarmkoncernen

Orifarmkoncernen

Orifarmkoncernen är en driven aktör på den europeiska läkemedelsmarknaden. Vårt mål är att leverera läkemedel av rätt kvalitet till låga priser. Annorlunda uttryckt: Vi ger människa och samhälle mer hälsovärd för pengarna!

Stort utbud

Stort utbud

av produkter som täcker hela resan från förebyggande till behandling.

Kontaktinformation
Kontaktinformation

ORIFARM AB
Ingmar Bergmans Gata 2
114 34 Stockholm

Phone: +46 (0)40-680 02 60
E-mail: info@orifarm.com